Vrienden van Bultje

Het allerbelangrijkste voor de Bultje Foundation is dat Bultje zoveel mogelijk vrienden krijgt, van jong tot oud! Als vriend van Bultje wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen met betrekking tot de Bultje Foundation.

U kunt als Vriend van Bultje echter ook van alles doen om de Bultje Foundation nog meer te steunen.

  • Denk aan een eenmalige gift of het opstarten van een geldinzamelactie.
  • Doe een oproep aan Bultje om iemand te helpen die het moeilijk heeft.
  • Of stel uw expertise beschikbaar!
    Bent u bijvoorbeeld een bakker of een handige klusser en staat u er voor open om ons te helpen? Laat het ons weten en dan zullen wij om uw hulp vragen wanneer er een beroep wordt gedaan op de Bultje Foundation en wij uw expertise nodig zijn!

Met uw hulp en die van alle andere “Vrienden van Bultje” willen wij zo veel mogelijk kinderen, ouders en goede doelen helpen!

Bultjes Verjaardag
Extra leuk: Als Vriend van Bultje wordt u natuurlijk ook uitgenodigd voor zijn verjaardag! Deze wordt in zijn huis het Giga Konijnenhol gevierd met worteltaart, wortelchampagne en een spetterende theatershow! U ontvangt hier dan t.z.t. meer informatie over.

De Bultje Foundation krijgt geen subsidie en is daarom afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en acties of evenementen om geld in te zamelen die georganiseerd worden door de Vrienden van Bultje.

Word vriend van Bultje! »