Wortelpop

Wortelpop: het nieuwe familiefestival in Beerze

Het nieuwe familiefestival in Beerze is een initiatief van Beerze Bulten. Onder andere Keet!, Ferry Doedens, Sjors van der Panne en Bultje het Konijn en zijn vrienden zullen schitteren tijdens de eerste editie van het familiefestival. Gerrit-Jan Hagedoorn, medeorganisator van Wortelpop: “We zijn trots dat we deze namen alvast kunnen bekendmaken, maar we hebben nog meer in petto voor de bezoekers van Wortelpop. We willen met dit familiefestival iets unieks neerzetten.”

Oorsprong Wortelpop

Wortelpop vindt plaats in Beerze,  middenin toeristisch natuurgebied het Vechtdal in Overijssel. Wortelpop is ontstaan uit het benefietconcert dat Beerze Bulten sinds 2010 jaarlijks in de zomer organiseert voor de Bultje Foundation. Door de beperkte capaciteit in het theater van Beerze Bulten en de toenemende populariteit van het benefietconcert is besloten een familiefestival te organiseren waar jong en oud zich de hele dag kunnen vermaken. Door de ruimte op het recreatieterrein zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van muziek, entertainment en eten en drinken, met uiteraard ook aandacht voor het goede doel van Beerze Bulten, de Bultje Foundation.

Start kaartverkoop

Het familiefestival Wortelpop vindt plaats op woensdag 3 augustus 2016. Het festivalterrein is geopend van 14:00 tot 20:30 uur. De voorverkoop van de tickets is reeds gestart en de tickets zijn online verkrijgbaar via www.wortelpop.nl.

 

WortelPop_Website